lunes, 2 de enero de 2012

Cocoa ha estat aquest fi any 2011 la novetat pels joves mataronins majors d’edat

La direcció de la discoteca va posar a la venda, setmanes abans, entrades limitades per la nit de cap d’any, després de l’èxit que va tenir la seva última festa Batxillerats, en la qual no es van vendre entrades i hi va haver un gran nombre de persones que es va quedar sense poder gaudir de la nit.

La sala principal es va començar a omplir ben d’hora, a diferència d’un dissabte normal. El bon ambient ja es veia cap a la una i va durar fins aproximadament les sis de la matinada. L’entrada, tot i que incloïa cotilló, copa de cava i dues consumicions, no tothom va ser a temps de provar les copes  que s’oferien a l’entrada.

Sala principal de Cocoa Mataró
Es van arribar a obrir tres sales destinades a tot el públic que va assistir a la nit. La sala principal amb música house, les sales de baix i de dalt amb una música més comercial.

La primera idea va ser organitzar la festa per grups de diferents edats. S’havia pensat distribuir la massa de gent en diverses sales separant els +16 i els +18. Finalment i degut a la quantitat de persones que es va preveure que assistirien a l’esdeveniment, tan sols es va vendre entrades a tots aquells que fossin majors d’edat.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario