jueves, 29 de septiembre de 2011

El Club de Hoquei Mataró perd contra el Shum Maçanet

S’ha realitzat ja el primer partit de la lligueta per La Copa de la Lliga de hoquei abans de començar la temporada.

El partit es va iniciar amb una defensa en quadre del Maçanet i el Mataró amb una d’individual.
La primera part va acabar amb un 0-2 pel Shum. A la segona part la cosa semblava que hagués de canviar, el C.H Mataró va entrar amb ganes marcant tres gols per part de l’Ona que juga amb el dorsal 9, un de penal i els altres dos de remat.

Tot i això, l’entusiasme de les mataronines no va ser suficient. El Shum Maçanet va realitzar un tercer gol dos minuts abans d’acabar el partit en una jugada de contraatac, fent-se així guanyadores del partit.

Els gols del Shum van ser fets un per la Cèlia Roure i els altres dos per l’Alba Romaguera.

El partit, realitzat el passat dissabte 24 de setembre a Maçanet, es va iniciar a tres quarts de vuit de la tarda, jugant-s’hi dues parts, cada una de 20 minuts.

Aquesta lligueta es realitza cada any. Consisteix en un seguit de partits on el primer equip de cada lligueta tindrà l’oportunitat de participar en el campionat. Aquest consta de dos semifinals i una final per saber qui acabarà emportant-se el títol de la Copa de la Lliga.

Equip C.H Mataró: Erika Arelano, Txiqui Morera, Anaïs Ramírez, Ona Castellvi (3), Xantal Piqué, Ivet Comat, Judith Gassó, Paula Batalla i Juliana Chiva.