martes, 27 de septiembre de 2011

Mataró camina per l'Alzheimer

La IV edició de Mataró camina per l’Alzheimer ha reunit a més de 3.000 persones entregades a la causa aquest any.

Preparats per la Caminada per l'Alzheimer


L’objectiu és poder recaptar diners. Aquests seran destinats a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM). La caminada no només es queda en aquest fet sinó que també vol mostrar a les persones i els familiars que pateixen aquesta malaltia que no estan sols i que tenen suport per tirar endavant la seva lluita diària.

Un cop l’alcalde Joan Mora i Maria Ángels Fradera (presidenta de l'AFAM) van tallar la cinta, gent de totes les edats, amb samarretes de color verd, va iniciar a les 8 del matí d’aquest passat diumenge la caminada a l’ermita de Sant Simó.
Es van travessar punts com ara les Cinc Sènies o Sant Martí de Mata.

A partir de Sant Martí de Mata es podia escollir entre fer un recorregut més curt que acababa al Parc Central o anar fins a Can Bruguera on s’acababa al mateix destí. Així un cop tots arribats al Parc Central poder baixar cap a la Plaça Santa Anna.

Aquesta caminada a més ofereria la samarreta de color verd i esmorzar per tots els participants. Aquests element van quedar exhaurits degut a la gran quantitat de gent que va anar arribant.

Un fet que mostra que Mataró és participativa i solidària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario