domingo, 23 de octubre de 2011

Maristes Valldemia crea el seu Lipdub

Un any d'esforç i treball per part de la comissió del Lipdub formada per 10 persones i dues setmanes d'assaig amb nens han fet falta per poder realitzar la gravació.
No s'ha produït amb un pla seqüència, així que caldrà esperar al muntatge per poder gaudir d'aquesta creació.
A més, els alumnes tindran una passada prèvia abans que es faci de manera pública.


Videoclip de Shine de Take that:


Més enllà del treball periodístic s'ha de dir que el fet de participar en un Lipdub ja és extraordinari, però ser allà desde les 9 del matí i poder veure desde l'inici com es gravava tot, a una escola on he passat 15 anys de la meva vida... No hi ha paraules que puguin explicar les sensacions que en aquell moment em passaven pel cos.

Fins i tot les professores disfruten del Lipdub
Les errades i repeticions de cada part, tota la gent anant cap a les seves posicions, els nervis tant de professors com d’alumnes, els somriures de veure com tot sortia bé, el fet de sentir que tots els que en algun moment hem passat per aquella escola som un... 

Moments en que se’m posaven els pèls de gallina literalment! 

Serà un dels dies que segur que mai oblidaré.


Tota l'escola assaja la part final del Lipdub

4 comentarios:

  1. Soc alumne del Valldemia i m'ho vaig passar molt bé. El lip dub va ser una experiencia molt divertida i entretinguda. Estaria bé que totes les escoles concertades de Mataró fesin un lip dub.

    ResponderEliminar
  2. Opino exactament el mateix. Les escoles haurien de poder realitzar una activitat així alguna vegada, segur que no deixaria indiferent a ningú.

    ResponderEliminar
  3. Soy maestro en un cole de Valencia. Mis sobrin@s son alumn@s de Valldemia. Solo puedo daros la enhorabuena porque es un lipdub increible.

    ResponderEliminar
  4. La verdad es que a todos nos está sorprendiendo mucho el buen trabajo que se ha realizado.

    ResponderEliminar